εκδοτική πρόσκληση από την Ιταλία


         Αγαπητ* Φίλ* ,

το εξώφυλλο που ακολουθεί είναι το δείγμα της δίγλωσσης κυκλοφορίας των εκδόσεων Benway Series στα Ιταλικά και στα Ελληνικά με τίτλο: Tavola delle Materie (Πίνακας των Υλικών) της Ιταλίδας συγγραφέος στο πεδίο της πειραματικής λογοτεχνίας, Mariangela Guatteri. Η μετάφραση του βιβλίου παρουσιάστηκε στο εργαστήρι "Σώμα της Λέξης" το Σάββατο 12/5/2018 υπό την ευγενική χορηγία του καλλιτεχνικού Οργανισμού TAF-theartfoundation και του Δήμου Αθηναίων για την ανακοίνωση της Ελληνικής πρωτεύουσας ως Παγκόσμια Πρωτεύουσα του Βιβλίου για το 2018 [ATHENS WORLD BOOK CAPITAL 2018]. 

     Η παρουσίαση της μετάφρασης εγκαινιάζει την Ιταλο-Ελληνική σειρά Foglio των εκδόσεων  Benway Series που προσκαλεί τους Έλληνες συγγραφείς που απασχολούνται στο πεδίο της πειραματικής γραφής να αποστείλουν μια εκδοτική πρόταση στη συντακτική επιτροπή των Benway Series. 

    

       Tα βιβλία των εκδόσεων Benway Series είναι διαθέσιμα στο πωλητήριο του TAF :  https://ohsosouvenir.com/en/ και στο ξενόγλωσσο βιβλιοπωλείο Polyglot: http://www.polyglotbooks.gr/ στην Αθήνα. 

      Οι ενδιαφερόμενοι συγγραφείς μπορούν να συμβουλετούν το προφίλ των εκδόσεων  https://benwayseries.wordpress.com/modulo-richiesta-libri-benway-series/ όπως επίσης την έντυπη έκδοση του "Πίνακα των Υλικών". 

    Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη του διαπολιτισμικού προγράμματος Labirinto/Mediterraneo και συνεργάτιδα των εκδόσεων εκδόσεων Benway Series στην Ελλάδα, Γεωργίας Τσουδερού, giorgia_ts67@yahoo.it για περισσότερες πληροφορίες σχετιικά με τους κανόνες συμμετοχής και αποστολής των συγγραφικών προτάσεων. 

           Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε , είμαστε στην διάθεσή σας ...

Σχόλια